Vanliga Frågor

Vanliga frågor

Hur fungerar Flaska egentligen?
Glaset i Flaska är frekvensbehandlat med en frekvens som ”programmerar” all vätska som kommer i kontakt med glaset till den frekvens som glaset avger. Detta är en frekvens som återskapar en vattenmolekylstruktur som liknar den struktur källvatten besitter. 

För mer information, läs mer på vår dedikerade Flaska-sida: www.flaska.se

Vad är det för skillnad på de olika flaskorna?
Alla flaskor fungerar på exakt samma sätt, det är ingen skillnad på de olika ”modellerna”. Den enda skillnaden är de skyddsfodral man kan välja mellan för att sätta en personlig prägel på sin Flaska.

Den enda skillnaden kan ske mellan de olika storlekar vi erbjuder. En flaska som är 0,3l i volym kommer att ta något längre tid att strukturera vatten som befinner sig i en 0,75l-flaska. Detta på grund av att den större flaskan har mer yta som når mer vatten. Denna tidsskillnad är dock försumbar. 

Varför skall jag dricka strukturerat vatten?

Strukturerat vatten är vatten som har molekylstruktur liknande källvatten. Otal studier har visat att källvatten har egenskaper som medför hälsofördelar jämfört med annat vatten. Stillastående vatten har ej samma egenskaper. 

Våra kroppar måste själva arrangera vattenstrukturen för att skapa H3O2 – strukturerat vatten.*

Vatten i PET-flaskor är dels ”dött” vatten, dels vatten innehållandes mikropartiklar av plast.**
Kranvatten är också ”dött” vatten, även om det må smaka gott på många ställen i detta land. ”Levande” vatten är vatten som har en frisk, symmetrisk molekylstruktur. ”Dött” vatten har en asymmetrisk och osammanhängande struktur.

Vi har skrivit en artikel om vatten för de som är intresserade att djupdyka i detta livselixir och varför det är så viktigt att dricka mycket vatten, och bra vatten, dagligen!

*Structured water layers adjacent to biological membranes
**93% av buteljerat vatten innehåller mikropartiklar av plast

Hur lång tid tar det innan vattnet är strukturerat?
Det tar ca. 5 minuter att strukturera vattnet så att det är en märkbar skillnad på molekylstrukturen om man granskar denna i mikroskop. 

De flesta känner även en smakskillnad .Vi har fått höra många gånger att vissa inte klarar av att dricka kranvattnet längre efter att ha börjat med Flaska.
För att djupdyka mer i tekniken bakom flaska, läs gärna mer om detta här.

Jag skulle vilja köpa en vattenskål till min katt, är skålen Doggy enbart för hundar?
Även katter älskar strukturerat vatten. Vi har många nöjda katter som gladeligen dricker ur Doggy-skålen. Dessvärre är denna produkt för närvarande inte tillgänglig p.g.a problem med produktion av den sten som skålen vilar i. Förhoppningsvis kommer det en lösning på detta!

Vi skulle vilja beställa flaskor till våra anställda. Går det att få personifierat tryck med företagets logga?
Ja, det går fint att få personliga skyddsfodral med företagets logotyp.
Vi kan personifiera fodralen vid beställningar om minst 10 flaskor. Perfekt som företagsgåvor och presenter. Detta gäller inte bara företag, även privatpersoner kan beställa personifierad Flaska – så länge beställningen gäller minst 10 flaskor. 

För att skicka förfrågningar om detta, vänligen kontakta oss på: flaskpost@flaska.se

Jag har blivit av med min kork. Går det att beställa enbart en kork? 
En kork är dessvärre allt för lätt att bli av med. Vi ersätter korkar gratis. Skicka oss ett mail via kontaktformuläret för att efterfråga en ny kork. 
Naturkorkar ersättes mot en avgift om 25kr.